Innovatief

Innovatief

Creativiteit in groene concepten.

BIO gecertificeerd

BIO gecertificeerd

BIO zaden en organische substraten.

Retail concepten

Retail concepten

Verkoopklare winkelpresentaties.

Duurzaam

Duurzaam

Creatief hergebruik van verpakkingsmaterialen.

Baza House of Seeds

Baza is ontwikkelaar en producent van hobbytuin producten, speciaal gericht op actuele thema’s als stadstuintjes, grow your own producten voor bijen en vlinders, keukentuintjes, leuke thuis-kweek-oplossingen met bio-zaden en veel andere thema’s, allen gebaseerd op “kweken met zaden”. En, Baza besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. In ons atelier in India produceren we door hergebruik van verpakkingsmaterialen, handige en fraaie kweektassen, hangtuintjes, voor binnen en buiten, en zelfs vogelvoer-producten.

U vindt onze producten in bouwmarkten, woon- en kookwinkels, supermarkten, cadeaushops en tuincentra. En Baza maakt speciale producten voor loyalty programma’s. Lees er alles over op deze site. U bent van harte welkom bij,

Baza – House of Seeds

Meer weten?

Wil je meer weten? Ga dan naar onze producten pagina daar vind je een overzicht van al onze tuincadeautjes.

Alle producten

Slimme zaaitips

Het zelf kweken van verse groente en kruiden, of het aanleggen van een bloementuin is nu heel gemakkelijk geworden. Zelf op je balkon of op je vensterbank. De Baza tuintjes kunnen overal gemakkelijk gekweekt worden. Alle benodigde spullen zitten al in de verschillende verpakkingen, zoals aarde, zaden, voeding, zelfs de kweekbak of de kweektas.
Vind onder deze link een aantal handige tips die je zullen helpen het beste kweekresultaat te behalen. Veel tuinplezier!

Onze zaaitips

Totaal concepten voor retailers

In samenwerking met enkele Europese bloemen- en plantenexporteurs verzorgt Baza ook winkelpresentaties in verschillende CC-karren en pallet-eiland-samenstellingen. De retailer bepaalt het gewenste formaat, waarna Baza voorstellen maakt op basis van seizoen, markt- en assortiment voorkeuren. Samen vinden we de ideale mix tussen verkoopkracht, plezier en verrassingseffect, en uiteindelijk een goed rendement.

Baza