Innovatief

Innovatief

Creativiteit in groene concepten.

BIO gecertificeerd

BIO gecertificeerd

BIO zaden en organische substraten.

Retail concepten

Retail concepten

Verkoopklare winkelpresentaties.

Duurzaam

Duurzaam

Creatief hergebruik van verpakkingsmaterialen.

Baza House of Seeds

Baza is ontwikkelaar en producent van hobbytuin producten, speciaal gericht op actuele thema’s als stadstuintjes, grow your own producten voor bijen en vlinders, keukentuintjes, leuke thuis-kweek-oplossingen met bio-zaden en veel andere thema’s, allen gebaseerd op “kweken met zaden”. En, Baza besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. In ons atelier in India produceren we door hergebruik van verpakkingsmaterialen, handige en fraaie kweektassen, hangtuintjes, voor binnen en buiten, en zelfs vogelvoer-producten.

U vindt onze producten in bouwmarkten, woon- en kookwinkels, supermarkten, cadeaushops en tuincentra. En Baza maakt speciale producten voor loyalty programma’s. Lees er alles over op deze site. U bent van harte welkom bij,

Baza - House of Seeds

Meer weten?

Wil je meer weten? Ga dan naar onze producten pagina daar vind je een overzicht van al onze tuincadeautjes.

Alle producten

Slimme zaaitips

Samen het perfecte begin van elke dag verse groente of zomerse bloemenpracht. Als het op de juiste manier gedaan wordt, kan het eigenlijk niet misgaan. Ideaal is natuurlijk als u kunt beschikken over een kas, maar ook gewoon binnenshuis komt u tot heel goede resultaten. Ga naar onze zaaitips om het zaaien makkelijker te maken.

Onze zaaitips

Totaal concepten voor retailers

In samenwerking met enkele Europese bloemen- en plantenexporteurs verzorgt Baza ook winkelpresentaties in verschillende CC- en Euro formaten. De retailer bepaalt het gewenste formaat, waarna Baza voorstellen maakt op basis van seizoen, markt en assortimentsvoorkeuren.

 

18012 Website beelden Totaalconcept DisplayAlle totaalconcepten

Baza