Retailconcepten

Baza Winkelaanbod voor Lente & zomer

Bij veel Europese bouwmarkten, tuincentra en supermarkten, levert Baza deze 6-top van best-verkopende displays. De 6 displays worden als een complete set aangeleverd op een blokpallet; tezamen vertegenwoordigen ze de volgende thema’s:

Keukentuinieren

Vlinders & bijen

Tomaten

Aardbeien

Bloemenweides / bio-diversiteit

Pet-Buffet Gras

 

Kweekproducten

Retail concepten

Zadendisplays

Afnemers worden ontzorgd. Displays zijn keurig verkoopklaar afgevuld, en desgewenst worden de displays reeds voorzien van labels met consumentenprijzen. Het winkelpersoneel hoeft alleen het verzendkarton weg te nemen, de topkaart te plaatsen en een mooi plekje te kiezen.

Ook voor winkelbedrijven met minder vloerruimte zijn er fraaie schapdozen. Ieder thema heeft z’n eigen full-color schapdoos.

Winkelaanbod voor Herfst & winter

Over cadeautjes gesproken; de Vogel-Buffet serie vindt haar verkooppiek in november en december, waar ze veel gekocht worden als geschenk tijdens de feestdagen. En het zijn natuurlijk vooral ook cadeautje voor buitenvogels. De gerecyclede RAG-feeders en de FSC-houten voederhuisjes zijn zeer populair!

Het vernieuwende van het Vogel-Buffet concept is dat de feeders gevuld zijn met verschillende voedermixen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende vogelgroepen. In de praktijk zien we dat veel consumenten verschillende Vogel-Buffets aanschaffen, omdat ze er samen zo mooi uitzien, en omdat men meer vogels aantrekt. En het levert onze afnemers goede verkoopcijfers!

Vogel-Buffet

Ook voor winkelbedrijven met minder vloerruimte zijn er fraaie full-color schapdozen beschikbaar.

 

Baza producten worden verkocht in deze landen: