Baza Bio potgrond

Baza BIO potgrond is een hoogwaardige grond, samengesteld door teeltexperts, en is uitermate geschikt voor het kweken van lekkere groenten en kruiden en weelderige bloemen.

De speciaal geselecteerde grondstoffen zorgen voor een mooi en luchtige grond om de wortels perfect te laten gedijen en geeft tevens een goede waterbuffer, dus minder water geven. Wel zo duurzaam! De grond is uitermate geschikt voor gebruik binnen en buiten. De BIO meststoffen geven organische voeding voor de eerste 6-8 weken.

Organische langwerkende meststof 9-5-3 en 7-7-10. Meststof toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw – bevat enkel grondstoffen toegelaten in Bijlage I van de verordening (EG) nr. 889/2008 inzake de biologische productiemethode en wijzigingen.

Over de folie van de Baza aardezakjes

De gebruikte folie is 100 % recyclebaar (recyteken 04 van toepassing). 4 = LageDichtheidPolyethyleen (LDPE) – zoals ook gebruikt wordt voor huishoudfolie, krimpfolie; plastic zakken, emmers, dispenserflessen voor zeep, plastic tubes. Gebruikt LDPE wordt voor Baza vervolgens weer ingekocht om productlabels te vervaardigen.