Winkelpresentaties

De verschillende Baza - collecties kunnen in allerlei vormen worden samengesteld in aantrekkelijke displays. Vloerdisplays worden opgebouwd uit stapelbare trays die voorzien zijn van een natuurlijke hout-look bedrukking. En per categorie worden in de betreffende landstaal van retailers topkaarten bijgeleverd die in een oogopslag, in beeld en pictogrammen, aan de consument het product uitleggen. In overleg met de retailer kunnen ook prijswoblers worden geplaatst, waardoor de displays geheel verkoopklaar in het verkooppunt aangeleverd kunnen worden. De ontvanger hoeft alleen nog de palletverpakking af te nemen. Displays hebben over het algemeen een vloermaat van 60x40cm waardoor. Daardoor kunnen ze ook prima per 4 themadisplays op Europallet presentatie vormen. Winkelbedrijven ontvangen zo een kant en klaar "balkon & terras” thema-eiland.

Ook veel toegepast zijn de CC-car presentaties. Ze laten zich prima combineren met logistieke goederenstromen en geven op de winkelvloer een gemakkelijk verplaatsbare 2-zijdige presentatie. Ook voor deze displayvorm maken we fraaie product-banners en prijs-woblers.

Voor kleinere winkelbedrijven en / of snelle weekacties zijn er ook tray-presentaties. In overleg maken we gepersonaliseerde topkaarten en desgewenst tray - bedrukkingen.

 

Wij leveren op dit moment aan de onderstaande landen

 

Landkaart levering baza producten

Meer weten?

Vragen over onze totaalconcepten voor de retail? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen!

Contact

Buitengewone producten met zaden als basis

Baza